|  Despre noi  |  Noutăți  |  Galerie foto  |  Contact


Adresa: Stațiunea Mamaia, Constanța, România
reper: între hotel Meridian și hotel Flora
Telefon: [+4] 0744 814.131
Coordonate GPS: N.44.2261267, E.28.6271355
E-mail: panaia_stelian@yahoo.com
17.10.2018,


 

 
 
Despre noi

Restaurantul Doina din stațiunea Mamaia, amplasat între hotel Meridian și hotel Flora, vă pune la dispoziție într-un cadru intim și personalizat, locația unde puteți petrece clipe de vis, în zilele importante din viața dumneavoastră. Puteți alege salonul Verde cu o capacitate de până la 100 locuri sau salonul Ballroom cu o capacitate de până la 400 locuri cu vizibilitate corespunzătoare și aranjamente pe culori diferite, dar și terasa semiacoperită lângă plajă.


Doina Mamaia


Beneficiați de un sistem de climatizare, acces direct pe terasa de la malul mării, cu parcare proprie, grill, pizza originală și acces gratuit la internet prin wireless. Vă oferim meniuri diversificate pe tot parcursul anului, fie că sunteți în vacanță sau sărbătoriți alături de cei dragi în cadrul unei nunți, unui botez, banchet sau zile onomastice.

Rezervarea restaurantului se face numai cu plata unui avans minim. Pentru această sumă primiți o chitanță de avans care se va scădea la sfârșit din totalul de plată. Avansul încasat nu se returnează decât în cazul în care restaurantul este valorificat ulterior pentru un alt eveniment cel puțin egal ca valoare cu cel anterior arvunit.


Doina Mamaia


La numărul de locuri comandate de dumneavoastră cu minim 3 zile înainte de eveniment (se va face aprovizionarea), se va acorda o marjă de 5-15 locuri în funcție de aranjamentul meselor și scaunelor ales (vor fi pregătite cu 5-15 mai puține meniuri decât numărul de locuri din sală). Dacă vor veni mai puțini invitați, veți plăti integral meniurile pregătite. Dacă vor veni mai mulți invitați decât numărul estimat (iar capacitatea aranjamentului ales de dumneavoastră vă permite acest lucru) se va plăti meniul exact al numărului de persoane participante.


Doina Mamaia


Meniul se va stabili de comun acord cu dumneavoastră (cu 2-3 săptămâni înainte de eveniment). Reprezentantul restaurantului va propune diverse variante (cocktail, aperitiv, pește, sarmale, friptură, salată, pâine, cafea), iar dumneavoastră veți alege meniul. După stabilirea meniului, dumneavoastră veți avea posibilitatea să completați sau ajustați cu ceea ce doriți până se va regla valoarea meniului.

Se va plăti în plus față de meniu contravaloarea serviciilor de personal (ospătari, bucătari, bufetieri, barman, personal auxiliar) + supliment de bar, bufet, bucătărie.

Vă așteptăm cu drag!
 
  Parteneri

 |  Despre noi  |  Noutăți  |  Galerie foto  |  Contact

Copyright © 2016 - Restaurant Doina Mamaia - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | Statistici